text1
text2
Ciutats.info+a Google+ Facebook Twitter Ciutats.info
HEADER generated in 0.0264 seconds
5 de 11 vot/s


Centre Terramar

Qui sóm?

Centre Terramar es troba al carrer del Mar, nº 58 d'Ulldecona.

  • Aquí t'oferim l'experiència de molts anys, bon tracte, i les millors tècniques per al teu benestar.

Serveis

  • El quiromassatge és una tècnica manual de massatge en la qual realitzem maniobres i moviments (passes) molt variats per efectuar un recorregut per tot el cos utilitzant per a això les nostres mans. Les adaptarem a l'anatomia del receptor, procurant-li un alleujament, una sanació, un benestar, amb repercussió física i mental. Després del massatge es pot aplicar la quiropraxia, que consisteix a desbloquejar les vèrtebres de la columna vertebral.

  • La reflexologia podal és una tècnica mil·lenària molt agradable, que consisteix en l'aplicació d'un massatge molt específic en certs punts reflexos dels peus, mitjançant el qual estimulem el mecanisme autocuratiu del propi organisme, afavorint així l'equilibri i la sanació de la persona.
  • La reflexología és una tècnica holística, és a dir, tracta a la persona íntegrament i no per parts, tenint en compte tant l'aspecte físic com el mental i l'emocional que conformen a l'ésser humà i que no poden separar-se.

  • Estètica del peu. Tens problemes en els peus? Ungles clavades, dureses, talons ressecs… vine i descobreix de nou els teus peus.

 

  • Reiki és un sistema d'harmonització i equilibri energètic. A través de les mans del terapeuta, es canalitza l'energia cap al cos del receptor. Aquesta energia canalitzada promou la capacitat de autosanación en el cos físic. D'aquesta manera, i a través dels vòrtex d'energia (xacres), podem aconseguir el benestar i la pau interior que tant anhelem. Reiki pot ajudar a alleujar el sofriment, així sigui físic, emocional, mental i espiritual. Això significa que Reiki promou la capacitat de autosanació en el cos. Cal assenyalar que no és indispensable patir malalties o trastorns emocionals per poder rebre un tractament de Reiki.

  • Tècniques de relaxació personalitzades amb meditacions guiades, equilibrat de xacres, cromoterapia, auriculoterapia, massatges amb aromaterapia.
  • Tallers de Tai Chi.

Adreça i contacte

C/ Mar, 58 Ulldecona Tarragona
Telèfon: 653527282
Horari Avui:
10:-13:15
Horari Setmana:
Dilluns
10:-13:15
Dimarts
10:-13:15
Dimecres
10:-13:15
Dijous
10:-13:15
Divendres
10:-13:15
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Envia una consulta

CAPTCHA code

Situació al mapa

Escriu la teva opinió!

CAPTCHA code

Facebook